spot_img
Altele
    AcasăHeadlinesMaria Constantin dezgroapă securea războiului în scandalul cu fostul soț! Acuzații pentru...

    Maria Constantin dezgroapă securea războiului în scandalul cu fostul soț! Acuzații pentru femeia care i-a fost soacră!

    Când se credea că toate relele au fost date uitării, Maria Constantin revine asupra scandalului cu fostul soț. Aceasta a precizat, din nou, cum a stat situația între ea și bărbatul care i-a fost alături ani la rând, tânărul fiind și tatăl copilului său. Blonda lui Marcel Toader nu s-a ferit să își acuze fosta soacră și să spună că la despărțirea de Ciprian Tapotă a avut o mare contribuție și mama artistului.

    maria si marcel

    Deși relația cu fosta familie s-a încheiat în urmă cu mai bine de trei ani și jumătate, Maria Constantin a răscolit trecutul, astfel că a făcut declarații în ceea ce îl privește pe tatăl copilului său. „Lucrurile s-au schimbat după ce l-am născut pe fiul meu. Părinţii au încercat, într-un fel sau altul, să ne facă să prelungim această relaţie de prietenie, însă eu am plecat de acasă, mi-am luat inima în dinţi. Îl iubeam foarte mult şi îmi doream o familie. Recunosc, îmi plac bruneţii. Eu am mai avut relaţii înainte de el, dar nimeni nu înţelegea că eu trebuie să studiez câte 6-7 ore pe zi. După trei ani şi jumătate a apărut şi Codruţ, când eu aveam 22 de ani, dar ce voiam eu să subliniez e că tatăl lui nu a fost la naştere în acel moment. Cu o seară înainte avusese un eveniment şi a venit a doua zi. Şi-a dorit acest copil şi ştiu că îl iubeşte foarte mult. Lucrurile s-au deteriorat când a venit copilul. Încercam să ţin şi de jobul meu, luam copilul cu mine peste tot. Cred că tehnologia este o problemă. El a avut o perioadă în care stătea mult la calculator. Era foarte pasionat de ştiinţă, se documenta şi ăsta a fost unul dintre motivele care ne-a răcit foarte mult. Îmi instalase un program de înregistrare a apelurilor. Cred că era şi gelos şi voia să ştie ce se întâmplă”, declară Maria Constantin.

    Interpreta de muzică populară susține că era o femeie chinuită atunci când locuia la fostul soț, toată povara gospodăriei fiind pe umerii săi. „Eu aveam o povară foarte grea. Făceam de mâncare, spălam, călcam cu copilul în marsupiu, mergeam la spectacole. Şi fosta soacră a avut un rol în despărţirea noastră. În timpul în care eu cântam, soacra stătea cu copilul. Se termina programul la 6 dimineaţa. La două săptămâni după naştere am mers cu copilul prima oară la evenimente. Eu stăteam în permanenţă cu copilul”, a povestit Maria Constantin.

    După divorț, artista a ales să își lase copilul în grija lui Ciprian Tapotă. Ulterior, blonda s-a mutat în București, unde și-a refăcut viața cu Marcel Toader. Unicul său copil, Codruț, este crescut de tată și actuala lui iubită.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: