spot_img
15.6 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 2, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPanduri resemnaţi

    Panduri resemnaţi

    Narcis Răducan spune: „Maccabi a fost mai bună. Sperenţele noastre sunt minime”

    Maccabi Tel Aviv s-a impus cu 3-1 la Severin în faţa pandurilor acum patru zile. Ecourile nu s-au stins şi asta pentru că joi va avea loc returul în Israel, o formalitate din punctul multora de vedere. După ce pierzi acasă cu 3-1 şi nu convingi, e greu de crezut că poţi să te impui în deplasare cu 3-0 pentru a te califica mai departe. Minunile au şi ele limita lor!

    sport-02-1

    „Nu am ţinut ritmul”

    În plus, cei de la Pandurii recunosc că nu sunt pregătiţi de un astfel de joc, lipsa omogenităţii spunându-şi cuvântul. „Trebuie să recunoaştem că cei de la Maccabi ne-au fost superiori. Nu am ţinut ritmul cu adversarul, din punct de vedere fizic. Să nu uităm, totuşi, că abia ne-am strâns, ăsta e adevărul. Nu e un motiv de mândrie că încă mai facem transferuri şi la această oră, deşi ar fi trebuit să avem formula completă, dar asta e, ne-am adaptat. Ne-au plecat 11 jucători, antrenorii şi o jumătate din staff-ul medical, a fost cumplit!”, a fost afirmaţia lui Narcis Răducan.

    „Suntem datori”

    Oficialul pandurilor este resemnat, însă vrea ca echipa sa să aibă o faţă frumoasă în Israel şi cumva să părăsească competiţia europeană cu capul sus. „Am fost neputincioşi în anumite faze, adversarul a marcat când a avut nevoie, să nu uităm că are o experienţă mare, anul trecut a jucat în grupele Champions League. Chiar dacă nu au făcut puncte, această experienţă se adaugă la valoarea unui jucător şi iată că împotriva noastră a făcut şi diferenţa. Speranţele sunt minime. Suntem datori faţă de fotbalul românesc să ne prezentăm onorabil zile la Tel Aviv. Probabil că o parte din jucătorii veniţi vor mai căpăta consistenţă fizică”, a comentat Narcis Răducan, preşedintele pandurilor.

    „Experienţa a făcut diferenţa”

    Şi antrenorul Petre Grigoraş a recunoscut că echipa sa are şanse infime de-a merge mai departe în Europa. „Şansele de calificare sunt minime acum. Dar, cu mai mult curaj şi cu mai multă atenţie nu cred că am fi câştigat, dar poate scoteam un rezultat care să ne dea speranţe pentru retur. Nu am început foarte bine pentru că am primit gol repede, la fel ca şi în startul reprizei a doua. Dar, după primul gol, am revenit, am controlat partida, i-am ţinut în terenul lor, am pus presiune, dar o greşeală a noastră la faza golului doi ne-a pus la pământ. Poate experienţa în plus, poate şi de ce nu valoarea au fost cele care şi-au spus cuvântul”, a declarat şi Pere Grigoraş.

    Autorul golului echipei târgujiene, Ovidiu Herea spune că echipa sa îşi va juca acea mică şansă pe care o mai are în returul de la Haifa, acolo unde se va juca partida. „Din păcate pentru noi nu am reuşit să scoatem un rezultat bun. Am început meciul ezitant, am controlat prima repriză, puteam intra cu avantaj la pauză, dar nu ne-am fructificat toate ocaziile pe care le-am avut. Şansele sunt foarte mici, trebuie să fim realişti. Cât ţine de retur, mergem să ne jucăm şansa, nu ne resemnăm, ne vom juca şansa până la capăt. Recunosc că au jucători de valoare, au fructificat mai bine ocaziile avute, au avut o posesie mai bună în repriza a doua. Ne jucăm şansa, nu mai avem nimic de pierdut”, a comentat şi Herea.

    „Vrem să scoatem maxim din deplasare. Eu încă mai cred. Speranţa moare ultima. Fără speranţe, mai bine nu ne prezentăm. Vrem să batem în retur, chiar dacă nu ne vom califica, măcar aducem câteva puncte la coeficient. Am arătat prea mult respect faţă de aceşti băieţi. Trebuia să fim mai hotărâţi, să punem piciorul mai bine. A fost şi puţin ghinion în prima repriză, iar în repriza a doua ne-am retras prea mult”, Ioan Hora, atacant Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!