spot_img
Altele
    AcasăNews AlertUn nou episod din „Cazul Nistor”

    Un nou episod din „Cazul Nistor”

    Şeful pandurilor, Narcis Răducan pare să fi intrat într-un război cu cei care îl reprezintă pe Dan Nistor, un jucător care îşi cere salariile pe ultimele 6 luni, dar şi ruperea contractului cu Pandurii. Cauza fotbalistului a fost susţinută atât de impresarul Lucian Marinescu, cât şi de antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, şi asta deşi nu este în regulă ca un antrenor să vorbească despre situaţia unui jucător la o altă echipă.

    sport-02-2

    Dispuşi să-l dea

    Ieri, Narcis Răducan a readus în discuţie acest caz Nistor într-o intervenţie la Dolce Sport. Oficialul echipei târgujiene a încercat să explice acest caz pentru a fi înţeles de toată lumea. „Dan Nistor nu e plătit la zi, dar a contribuit şi el la acest fapt. Înainte să vină banii de la tv, i-am propus să îi plătim o sumă de bani şi să retragă memoriul iar el să poată pleca jucător liber de contract, deşi are o clauză de 350.000 de euro. El merită acei bani, dar trebuie să primim şi noi o sumă pentru a-i plăti salariul. El şi-a asumat acest lucru şi de asta am blocat plăţile. Mai devreme sau mai târziu, îi vom da banii. E o formă de negociere şi nu una de asuprire. Efectiv am renunţat la clauză şi i-am dat posibilitatea să meargă mai repede. Eu i-am zis să renunţe la memoriu şi să primească două salarii şi alte două salarii pentru o lună, dar nu a vrut”, a comentat Narcis Răducan. Mai mult, oficialul pandurilor spune că îşi doreşte şi el ca această situaţie să se rezolve. „Exact banii pe care îi are de luat, noi dorim să-i luăm de la clubul pe care îl vrea. A, dacă renunţă la acei bani, poate să plece liber. Bineînţeles, cazul ajunge la comisii şi poate pleca şi liber de contract şi să primească şi banii. Eu spun că am făcut o concesie importantă. 350.000 euro e o sumă mare. Dacă el îmi spune acum că are o ofertă de 100.000 de euro, eu vă garantez că mâine el are toate datoriile plătite şi pleacă şi la echipa care a plătit”, a declarat Răducan pentru Dolce Sport.

    Referitor la comentariile lui Ioan Andone, acestea au fost deja şterse cu buretele de Răducan. „Domnul Andone nu m-a înţeles. Eu am vorbit cu domnul Andone, discuţia a fost civilizată şi s-au pus lucrurile la punct. Dânsul mi-a fost antrenor iar eu nu fac decât să apăr interesului clubului Pandurii într-un mod civilizat”, a mai comentat Narcis Răducan.

    Se antrenează cu Acsinte

    Dan Nistor şi Florin Acsinte nu mai fac parte din lotul echipei târgujiene. Cei doi jucători se pregătesc separat de restul grupului cu unul din antrenorii secunzi ai lui Petre Grigoraş. Astfel, ieri, Nistor şi Acsinte au venit la antrenamentul programat la orele prânzului, imediat după antrenamentul echipei târgujiene, aceştia pregătindu-se sub comanda lui Dorian Gugu. Cel mai probabil, situaţia va continua în acest mod şi zilele viitoare, până ce totul se va rezolva cumva…

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: