spot_img
18.7 C
Târgu Jiu
luni, iunie 3, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAfacerea Hora

    Afacerea Hora

    sport-03Pentru Ioan Hora, venirea la Pandurii a fost rampa de lansare spre fotbalul mare dar şi spre asigurarea unui viitor bun din punct de vedere financiar. Dacă la Târgu-Jiu, Hora câştiga în jur de 6.000 de euro pe lună, în Turcia la Konyaspor, fotbalistul va încasa aproape un milion de euro în doi ani de zile. „Negociază un salariu de peste 1 milion de euro, de-a lungul mai multor ani”, spune şeful pandurilor, Narcis Răducan.

    Aşadar, plecarea în Turcia este benefică şi pentru fotbalist. Şi gorjenii par să câştige binişor de pe urma acestui transfer, 800 de mii de euro fiind suma avansată în media de la Bucureşti, asta deşi s-a vorbit chiar de un milion de euro. „Nu vorbim de şase zerouri, vorbim doar de cinci”, a mai spus Narcis Răducan.

    Însă, plecarea la Konyaspor este de bun augur pentru toate părţile, chiar dacă gorjenii susţin că ar fi vrut mai mulţi bani pe atacant. „Eu zic că îl dăm ieftin. Din păcate ăsta este preţul fotbaliştilor români în acest moment. Cu excepţia Stelei, care are preţuri bune pentru că există un trofeu acolo care contează foarte mult, câştigat în 86. În rest, ne chinuim să vindem aşa cum ne dorim pentru că fotbaliştii noştri se întorc la scurt timp sub formă de împrumut, neadaptaţi, accidentaţi, certaţi cu antrenorii. Sunt motive care fac să îi vedem din nou în ţară şi probabil acest lucru contează la un moment dat pentru că cei care dau banii analizează piaţa şi cam acesta este preţul golgheterului României”, a declarat Narcis Răducan la plecarea spre Israel.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!