spot_img
Altele
    AcasăNews AlertLa luptă, panduri!

    La luptă, panduri!

    sport-02Gorjenii vor evolua în Israel pentru onoare dar şi puncte pentru ţară

    Pandurii a plecat în Israel cu planuri mari. Mai mult o ambiţie a gorjenilor de-a părăsi Europa cu capul sus pentru că e greu de crezut că târgujienii vor reuşi să elimine Maccabi după ce au pierdut cu 3-1 acasă. „Este foarte greu”, spune chiar Petre Grigoraş.

    Grig, pesimist

    Tehnicianul pandurilor este sincer şi spune că echipa sa va trebui să joace fără presiune la Haifa. „Nu vreau să fiu pesimist sau să nu fiu încrezător. Dar atâta timp cât pierzi acasă cu 3-1 şi joci cu o echipă care anul trecut a jucat în Champions League e aproape imposibil să întorci rezultatul şi să câştigi cu 3-0 în deplasare”, spune Grig.

    Ei bine, tehnicianul echipei gorjene spune că elevii lui vor da totul pe teren. „Vom trata meciul foarte serios. Nu avem nimic de pierdut. Dacă vom reuşi o victorie de moral ar fi bine, o calificare ar fi ceva ieşit din comun. Vom merge acolo şi tratăm meciul serios, ne vom lupta, respectăm competiţia. Trebuie să existe învingători şi învinşi”, a mai punctat Grigoraş.

    Mulţi absenţi motivaţi

    Pentru acest meci, gorjenii nu vor miza pe mai mulţi jucători, Ioan Hora a fost lăsat acasă pentru a negocia transferul la Konyaspor, în timp ce alţi jucători nu au fost incluşi în lot pe motiv că nu sunt puşi la punct cu pregătirea fizică. „La Tel Aviv nu merg Sînmărtean, Ţucudean şi Vali Alexandru. Ultimii doi ar putea face parte din lotul pentru meciul cu Poli Timişoara. Sînmărtean vine după o perioadă mai îndelungată, vrea să se pregătească foarte bine 10-12 zile, după care să intre în teren. Ar fi păcat să ne batem joc de el”, a comentat Petre Grigoraş.

    „Pentru onoare”

    Şeful echipei gorjene, Narcis Răducan a vorbit şi el despre acest meci. „Trebuie să spălăm imaginea negativă cu care au rămas microbiştii după partida tur. Probabil că maturitatea lor, experienţa, valoare şi pregătirea mai bună au făcut să pierdem usturător. Suntem conştienţi că este foarte greu de realizat calificarea, dar asta nu ne împiedică să luptăm până în ultimul minut. Suntem conştienţi că şansele sunt mici, dar atâta timp cât ele există, vom merge cu echipa cea mai bună şi vom încerca să facem onoare Ligii 1 în Europa”, a fost comentariul lui Narcis Răducan.

    Puşi pe fapte mari

    Şi jucătorii au o stare de spirit bună şi anunţă că vor să lupte pentru calificare, sau măcar pentru onoare. „Credem în calificare. Și Dinamo în urmă cu nu mai știu câți ani, a pierdut chiar 3-0 și a bătut 3-0… Sperăm să reușim și noi minunea de la Liberec, noi mergem încrezători, mai ales că nu mai avem nimic de pierdut”, a declarat David Lazar, completat de Ovidiu Herea:  ”Mergem acolo să ne jucăm șansa, sunt șanse minime, e adevărat, e greu să întoarcem rezultatul, dar mergem să jucăm, nu mai avem nimic de pierdut”.

    Să sperăm că putem face o minune, dacă nu încercăm, mai bine nu ne prezentăm”, Petre Grigoraş, antrenor Pandurii.

     

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: