spot_img
Altele
    AcasăNews AlertHora nu mai este pandur, e paşă la turci!

    Hora nu mai este pandur, e paşă la turci!

    sport 02Ioan Hora spune: „Un pas foarte important în cariera mea şi oportunitatea perfectă de a trece spre un alt nivel”

    Golgheterul Ligii 1 vrea să devină şi golgheterul SuperLig. Ioan Hora a lăsat campionatul din România pentru a juca în prima ligă din Turcia. Fotbalistul a semnat pe trei ani cu Konyaspor, echipă care a făcut tam-tam la prezentarea oficială. Astfel, toţi başcanii clubului au venit la prezentarea oficială a lui Hora, un atacant care a dat lovitura cel puţin din punct de vedere financiar alegându-se cu un milion de euro în cei trei ani cât va sta la Konyaspor.

    Cei de la Konyaspor au făcut o adevărată manie în a cumpăra jucători români. După Torje şi Marica, cei de la Konya l-au luat şi pe Hora. Un atacant veritabil, un vârf care a confirmat în România şi care acum aşteaptă să confirme şi peste graniţa ţării.

    Cei de la Konyaspor au făcut un întreg eveniment pe seama transferului atacantului român, mutarea fiind extrem de mediatizată de clubul turc. Şi atacantul a sesizat vânzoleala din jurul său, aşa că a realizat faptul că a venit la o echipă tare din Turcia. „Am semnat cu o echipă foarte importantă, una dintre cele mai bune din liga turcă. Un stadion frumos cu o echipă bună. Oraşul este formidabil. Staff-ul este foarte profesionist. Sunt încântat că am ajuns la unul dintre cele mai bune cluburi din Turcia. Este un pas foarte important în cariera mea şi oportunitatea perfectă de a trece spre un alt nivel. Îmi doresc să am un sezon mult mai bun decât precedentul”, a comentat Ioan Hora.

    Fotbalistul a semnat un contract valabil pe trei sezoane, în total ajungând să încaseze peste un milion de euro. Potrivit presei din Turcia, Hora ar avea 360 de mii de euro pe sezon la care se vor adăuga bonusuri de performanţă.
    Konyaspor a terminat sezonul precedent pe locul al treilea în Turcia, astfel că va evolua în grupele Europa League.

    Şi gorjenii au luat bani

    Ioan Hora a venit în vara anului trecut la Târgu-Jiu, iar într-un timp scurt a devenit om de bază în echipa gorjeană. A marcat, a adus puncte importante, a fost unul din cei mai buni fotbalişti din Liga 1, dar cu toate astea nu a prins lotul României pentru Euro. Ratarea turneului final l-a tras înapoi. Totuşi, Hora a plecat, a mers la Konyaspor, iar Pandurii s-a ales cu 550 mii de euro. „Am parafat trecerea lui Hora în Turcia, la Konyaspor. Clubul Pandurii Târgu-Jiu va încasa 550.000 euro, plus un procent de 15% dintr-un viitor transfer al lui Ioan Hora. Îi mulţumesc pe această cale în numele clubului Pandurii lui Horică pentru modul cum a înţeles el să poarte tricoul Pandurilor. Hora a fost golgheterul campionatului şi cel mai prolific atacant al echipei noastre într-un singur sezon de Liga 1, a prins echipa naţională şi a pus umărul la ocuparea podiumului şi participarea în UEFA Europa League, Mult succes la noua echipă”, a fost mesajul lui Narcis Răducan pentru atacantul care va da goluri acum în Turcia…

    CV Ioan Hora:

    2006-2008, UTA Arad – 33 jocuri/ 2 goluri;

    2008-2010, Gloria Bistriţa – 55 jocuri /6 goluri;

    2010-2014, CFR Cluj – 76 meciuri / 6 goluri;

    2014-2015, ASA Tg Mureş – 30 jocuri / 9 goluri;

    2015-2016, Pandurii Târgu-Jiu – 35 meciuri/19 goluri.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: