spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
marți, mai 7, 2024
Altele
    AcasăPoliticPSD aplică statutul preferenţial! Primarilor da, lui Ponta ba

    PSD aplică statutul preferenţial! Primarilor da, lui Ponta ba

    Scandalul în PSD este continuat de un alt primar. De această dată, Ion Ciocea, primarul de la Bustuchin este cel care face declaraţii acide. Edilul este de părere că a venit vremea ca primarii să fie ascultaţi în PSD. El vrea ca locurile 2 şi 3 de la Camera Deputaţilor să fie decise de primarii partidului.

    Ion Ciocea şi-a depus candidatura şi este deranjat de faptul că pre;edintele PSD îi laudă public numai pe Mihai Weber şi Laurenţiu Ciurel. „E păcat pentru că sunt şi alţii acolo. Şi eu sunt printre ăştia alţii şi mie nu mi- a zis niciodată că am făcut ceva, sau în fine, poate nu a mers mai departe,” a mai spus Ion Ciocea. ciocea-2

    Primarul de la Bustuchin a avut aceste reacţii, după ce Florin Cârciumaru a declarat că nu este de acord cu candidatura lui Ion Iordache din partea PSD , la parlamentare.

    Interesant este că în acest scandal tabăra pro- Cîrciumaru se apără în faţa dorinţei primarilor de a fi pe liste, cu statutul. Un statut care nu i- ar fi permis lui Victor Ponta să candideze, dar pentru el s- a făcut o excepţie. În cazul primarilor se aplică. “Este important să respectăm statutul partidului este important să ne respectăm între noi ca şi membri ai acestui partid. În situaţia în care fiecare face cam ce îl taie capul , nu face altceva decât să ducă la o stare de anarhie, o stare de instabilitate”, spune Aurel Popescu, preşedintele PSD Târgu-Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: