spot_img
21.2 C
Târgu Jiu
marți, mai 7, 2024
Altele
    AcasăEconomicListele cu disponibilizaţi ajung în directorat

    Listele cu disponibilizaţi ajung în directorat

    Listele cu disponibilizaţii din CEOceo-sediu1 ajung astăzi în şedinţa de directorat, pentru a lua act şi de angajaţii care şi-au mai depus în ultima perioadă cereri de plecare voluntară. Pe lista se află 750 de persoane care vor pleca acasă. După ce liderul de sindicat, Gabriel Căldăruşe, a declarat că disponibilizările se fac pe pile, lista a fost verificată şi nu au fost găsite nereguli.

    Verificările au fost făcute de angajaţii de la Personal, însă la conducerea nu a fost sesizată cu privire la vreun nume care a fost omis de pe listă sau scos intenţionat.

    Vîlceanu cere demisii

    Dacă liderul de sindicat care a declarat că lista este făcută necorespunzător, nu a dat nume concrete, a făcut acest lucru preşedintele PNL, Dan Vâlceanu. Acesta a amintit într-o conferinţă de presă că liderul de sindicat Dobrogeanu este omis din listă, dar şi tatăl lui Ştefan Constantin, preşedintele TSD Târgu-Jiu. „O dată ce listele vor fi publice, vom putea şi noi verifica dacă ele au fost întocmite corect sau dacă, iar au fost uitaţi câţiva pesedişti care ar fi îndeplinit criteriile, aşa cum s-a întâmplat şi în trecut. Sper ca membrii directoratului să verifice foarte bine aceste liste pentru că în condiţiile în care ulterior se va afla că au existat persoane care ar fi îndeplinit criteriile şi au fost omise voit, nu le rămâne decât un singur demers, demisia”, a declarat Dan Vâlceanu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: