spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
marți, mai 7, 2024
Altele
    AcasăEconomicCe a vrut să facă Ilie cu „direcţiile decapitate" şi ce a...

    Ce a vrut să facă Ilie cu „direcţiile decapitate” şi ce a făcut Ciobotărică!?

    După ce a desfiinţat cele două direcţii conduse de directorii din Bucureşti, Radu Pop şi Ionuţ Dragomir, Managmentul Calităţii şi Direcţia de Achiziţii, Ionel Ilie trebuia să le dea cuiva în subordine, deoarece au rămas fără şefi, fiind desfiinţate cele două posturi deţinute de directori. Astfel că în timp ce directorul Diviziei Financiare, Laurenţiu Ciobotărică, se afla în concediu, directoratul a votat ca cele două direcţii să fie mutate una în subordinea lui Petroniu şi alta în subordinea lui Ciobotărică.
    Conflict de interese
    Preluarea Departamentului de Achiziţii de către Directorul Financiar, Laurenţiu Ciobotărică, îl punea pe acesta în situaţia de a se afla în conflict de interese pe zona de control financiar preventiv. Cu alte cuvinte, Ciobotărică nu putea aproba o achiziţie şi tot el să semneze ca director financiar pentru încadrarea în buget şi control financiar preventiv. La şedinţa de directorat în care s- a votat această decizie a fost prezent un reprezentant al Serviciului Juridic, Sorin Olaru de la Resurse Umane, iar din directorat au făcut parte Ionel Ilie, Ovidiu Bălăcescu şi Daniel Antonie, care au votat propunerea lui Ionel Ilie.
    O hotărâre de directorat anulată
    Laurenţiu Ciobotărică a aflat de existenţa acestei hotărâri de directorat, când s a întors din concediu. În următoarea şedinţă, care a avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână, Directorul Diviziei Financiare, a explicat de ce nu poate să preia în subordinea lui departamentul achiziţii, deoarece încălca legislaţia. Ciobotărică a reuşit astfel să anuleze prima hotărâre de directorat şi a propus ca cele două direcţii decapitate să fie preluat de Directorul General, Ionel lie, lucru care a fost votat în unanimitate, inclusiv de Ilie.
    Ce a rămas din cele două direcţii
    Una dintre direcţiile importante al companiei, Direcţia de Achiziţii, a rămas, după disponibilizarea directorului, Ionuţ Dragomir, cu doua departamente, unul de achiziţii energie şi altul de achiziţii minerit. Cele două departamente au în subordinea lor câte două servicii.
    Direcţia de Management proiecte şi reprezentare instituţională, condusă de Radu Pop s a transformat intr un departament, condus de Lucian Făget, care la rândul lui are în subordine 4 servicii.
    Ionel Ilie mai are în subordine şi Divizia Energie.
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: