spot_img
Altele
    AcasăEconomicPREMIERĂ! Noul CS a discutat cu liderii de sindicat. Viziune nouă

    PREMIERĂ! Noul CS a discutat cu liderii de sindicat. Viziune nouă

    Noul Consiliu de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia şi-a început activitatea promiţător. Membrii CS au venit la Târgu Jiu cu o zi mai devreme faţă de şedinţa programată pentru a discuta şi cu liderii de sindicat. Este o premieră, deoarece de când există CEO acest lucru nu s-a întâmplat.

    Un alt lucru bun este faptul că şedinţa de astăzi va avea loc la Termocentrala Rovinari, acolo unde grupul 5 trebuie retehnologizat, dar până acum Consiliilede Supraveghere nu au aprobat această investiţie. Pe ordinea de zi a şedinţei de mâine sunt 16 puncte. Nu se ştie dacă se va aproba modernizarea acestui grup, dar membrii CS prezenţi la întâlnirea cu sindicatele au spus că susţin această retehnologizare.

    ceo-roviiari

    Şedinţele CS se vor desfăşura în locaţiile CEO

    Consiliul de Supraveghere vrea ca şedinţele să se desfăşoare şi în alte locaţii ale CEO, nu numai la Bucuresti. Pentru început a fost luată în calcul Termocentrala Rovinari, una dintre cele profitabile ale companiei. Liderii de sindicat au ieşit foarte încântaţi de la această întâlnire, deoarece pentru prima dată există comunicare directă cu Consiliul de Supraveghere, organism de conducere care până acum era intangibil. Liderii de sindicat le-au vorbit acestoradespre problema exproprierilor şi despre investiţiile care trebuie făcute. Supraveghetorii le-au cerut liderilor de sindicat, să le trimită lista cu probleme Complexului şi le-au spus sindicaliştilor să fie uniţi, în interesul CEO. O altă diferenţă faţă de anterioarele Consilii de Supraveghere este că noii membrii vor merge şi în cariere să vadă cum arată aceste zone din care se extrage cărbunele. De obicei din acest for de conducere fac parte oameni care nu au legătură cu domeniul minier, dar nici nu au venit vreodată în Gorj să vadă cum muncesc minerii şi în ce condiţii. Măcar din acest punct de vedere este un început bun.

    Membrii CS i-au asigurat pe liderii de sindicat că domeniul minier şi energetic va avea continuitate şi în niciun caz nu se pune problema de insolvenţă, aşa cum de multe ori a apărut informaţia.
    La şedinţa cu liderii de sindicat a participat şi Ovidiu Bălăcescu, dar şi Laurenţiu Ciobotărică, membrii în directorat.

    CS-ul la Târgu Jiu, Ilie în concediu

    De la întâlnirea cu liderii de sindicat a lipsit chiar preşedintele directoratului Ionel Ilie. El nu va lua parte nici la şedinţa de la Rovinari. L-a imputernicit ca preşedinte pe Ovidiu Bălăcescu să îi ţină locul. Surse spun că Ionel Ilie a plecat în concediu fără o cerere depusă şi la Consiliul de Supraveghere.

    Preşedintele CS este Cornel Bobâlcă, iar membrii Robert Ghelasi, Dan Codescu, Florin Marin şi Cătălin Nichifor

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: