spot_img
Altele
    AcasăNews AlertRețete fictive pentru bolnavii de cancer din Tg-Jiu. Prejudiciu uriaş

    Rețete fictive pentru bolnavii de cancer din Tg-Jiu. Prejudiciu uriaş

    Casa de Asigurări de Sănătate Gorj și Spitalul Județean Tg-Jiu sunt percheziţionate în această dimineaţă fiind vorba despre decontarea mai multor reţete fictive pentru bolnavii de cancer pentru un prejudiciu care depăşeşte 400.000 lei.

    „Din cercetări reiese că, începând cu anul 2008, persoanele vizate ar fi fost creat un mecanism infracțional în scopul fraudării bugetului unei instituții din județul Gorj, prin comiterea unor fapte ilicite în domeniul medical. Astfel, ar fi fost evidențiate în documente servicii precum internarea fictivă de pacienți, emiterea de prescripții medicale în fals și consemnarea nereală a acordării de îngrijiri medicale la domiciliu, servicii care nu ar fi fost efectuate sau ar fi fost efectuate parțial. Polițiștii vor pune în aplicare sapte mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la audieri. La activități participă și polițiști din cadrul inspectoratului de Poliție Județean Gorj, precum și jandarmi”, spun anchetatorii.

    Potrivit unor comunicate de presă ale PÎCCJ și IGPR, perchezițiile au loc la sediul unor instituții publice și societăți comerciale, precum și la domiciliile / reședințele unor persoane bănuite că ar fi implicate în săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, abuz în serviciu, conflict de interese, fals intelectual, complicitate la uz de fals și fals în declarații. Totodată, un agent de poliție din București este vizat de descinderi.

    Polițiștii vor pune în aplicare șapte mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la audieri.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: