spot_img
8.3 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăPoliticCiprian Florescu şef de campanie a PSD Gorj!

    Ciprian Florescu şef de campanie a PSD Gorj!

    Într-o perioadă agitată, PSD s a întrunit pentru a şi alege şeful de campanie, iar alegerea este una intuită de cotidianl nostru. Ciprian Florescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj este cel ales să conducă campania lui Victor Ponta şi Florin Cârciumaru.

    „În urma votului deschis a fost desemnat ca şef de campanie Ciprian Florescu, vicepreşedintele PSD Gorj. Partidul Social Democrat Gorj ştie să rămână unit în perioade mai dificile pentru simpatizanţii PSD, care ne-au votat cu maximă încredere, de fiecare dată, dar şi pentru fiecare membru în parte, ” scrie in comunicatul transmis de PSD.

    Ciprian Florescu are acum misiunea să mobilizeze primarii PSD care au spus că îl susţin pe Ion Călinoiu în campanie, după ce acesta a fos scos de pe liste de Liviu Dragnea.

    Cert este că si Florin Cârciumaru ştie că partidul trece prin momente care pot rămâne în istoria PSD şi le transmite colegilor un mesaj de unitate:

    ” În viaţa unui partid politic există şi momente dificile, însă ele pot fi depăşite dacă în interiorul organizaţiei există unitate. Fiecare a înţeles că în acest moment este nevoie de unitate şi cu acest mesaj se pleacă în campanie electorală.

    Am dat un mesaj de unitate în partid şi sunt convins că avem capacitatea de a rămâne un partid unit.”, a declarat Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj.

    Procentul din iarnă îl poate aduce pe Florescu într- o lumină bună în faţa partidului sau îl poate duce la un impas politic, depinde de rezultat.

     

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: