spot_img
14.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăActualitateConcurs suspendat la spitalul din Târgu Cărbuneşti! Acuzaţii din partea candidaţilor

    Concurs suspendat la spitalul din Târgu Cărbuneşti! Acuzaţii din partea candidaţilor

    La Spitalul Orăşenesc din Târgu Cărbuneşti a fost organizat un concurs pentru registratori medicali, în urmă cu aproape o săptămână! După ce au fost desemnaţi câştigătorii, concursul a fost supendat, deoarece o candidată a contestat concursul pe motiv că a fost introdus un subiect din afara bibliografiei.

    Spitalul din Târgu Cărbuneşti vrea să angajeze doi registratori medicali. Posturile au fost scoase la concurs. După examen după au fost însă sesizate nereguli. Una dintre candidate a constatat că a fost un subiect din afara bibliografiei şi crede că nu întâmplător. „Au fost 4 subiecte de specialitate şi două pe calculator. După concurs mi- am dat seama că unul dintre subiecte a fost din afara bibliografiei şi am contestat. Mi se pare ciudat faptul că deşi a fost un subiect din afara bibliografiei două persoane au reuşit să ia punctaj aproape maxim. Am aflat ulteior că cele două persoane sunt una soţia celui care se ocupă de centrala spitalului şi cealaltă cumnata,” spune una dintre candidate. Subiectul din afara bibliografiei a fost dat din legea 95, reforma în sănătate, dintr- un capitol care nu era recomandat în bibliografie.

    Conducerea Spitalului a decis să suspende concursul, iar candidaţii vor merge din nou la examen.
    Un scandal similar a avut loc la Spitalul Judeţean din Targu Jiu, unde jumătate dintre cele 18 posturi de registratori medicali au fost ocupate de rude ale angajaţilor spitalului. Concursul este anchetat acum de o comisie formată de Consiliului Judeţean, cerută de liberalul Dan Vîlceanu.

    Te-ar mai putea interesa

    18 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: