spot_img
Altele
    AcasăHeadlinesTânără din Tg-Jiu acuzată că s-a "tunat", dar a fugit fără să...

    Tânără din Tg-Jiu acuzată că s-a „tunat”, dar a fugit fără să plătească

    tepara

    medica-estetician Medicul estetician Victor Schwartz acuză o tânără din Tg-Jiu că şi-ar fi făcut mai multe intervenții estetice și apoi a fugit din clinică, fără să mai achite și nota de plată: „Trebuia să vină la ora 8 pentru intervenție, dar a întârziat 5 ore iar după ce i-am zis că trebuie să plătească înainte mi-a spus că și-a trimis soțul să schimbe banii din franci în euro sau lei”.

    Medicul și-a văzut de treabă și a operat-o, dar fata a dispărut în halat lăsându-și hainele în salon. Valoarea operațiilor estetice nu este deloc de neglijat. Tânăra și-a dorit mărire de fese și liposucţie, intervenții care costă în jur de 2.500 de euro.

    Supărat la culme, cunoscutul medic, a vrut să o facă de râs pe tânăra pacientă așa că i-a postat pozele pe contul său de socializare alături de un mesaj: „Și acum revin la partea a doua a poveștii cu acest specimen josnic și țepar, după ce am postat pe fb isprava ei normal că au batjocorit-o mulți până când nu a mai suportat și a închis pagina de Facebook, dar normal că nu putea sta așa și a pus pe cineva să sune care s-a dat drept mama ei și că vai, își cere scuze că plătește ea, doar să dau postarea jos că râd colegii de muncă de ea. În fine: am făcut-o, și ce credeți? Normal ca nimeni nu a plătit și fetița și-a deschis din nou pagina :) așa că în continuare las poza ei să o știe toată lumea pe domnișoara Cosmyna Adina țepara din Târgu-Jiu care își face operații estetice, dar nu are bani să le plătească și fuge în capot din clinică :))”

    Isprava s-a petrecut în urmă cu aproximativ două săptămâni iar medicul trage un semnal de alarmă și îi sfătuiește pe toți colegii săi de breaslă să fie foarte atenți la astfel de cazuri. Schwartz intenționează să se consulte cu un avocat și să facă o plângere la poliție împotriva pacientei.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: