spot_img
Altele
    AcasăActualitateSistemul informatic de la Spitalul Județean, defect de câteva zile! Pacienții nu...

    Sistemul informatic de la Spitalul Județean, defect de câteva zile! Pacienții nu pot fi externați!

    O defecțiune a sistemului informatic de la Spitalul Județean Târgu-Jiu a dat peste cap întreaga activitate medicală. Doctorii nu au putut face internări și s-au aflat în imposibilitatea de a externa pacienții aflați deja în unitatea medicală. Mai mult, niciun serviciu efectuat nu a putut fi înregistrat în sistem, existând riscul ca medicii să nu poată face dovada către Casa Județeană de Sănătate Gorj că au prestat anumite tratamente.

    spital-de-urgenta-targu-jiu-1Sistemul informatic s-a defectat de vineri, astfel că activitatea medicală a fost afectată. Probleme existau inclusiv ieri la amiază, însă conducerea unității medicale susține că defecțiunea va fi remediată. Managerul unității medicale a precizat că blocajul a apărut din cauza unor fluctuații de tensiune. „Problema s-a remediat marți în Ambulatoriu și în câteva ore se va rezolva și la spital. Nu este vorba de mentenanță. Datorită fluctuațiilor de tensiune s-au ars niște aparate, asta nu intră pe mentenanță”, a precizat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Județean Târgu-Jiu.

    Dacă medicii nu vor reuși să valideze în sistemul informatic serviciile medicale prestate există riscul nedecontării de Casa Județeană de Sănătate Gorj, iar unitatea medicală va rămâne cu o gaură în buget, pentru zilele în care nu au fost înregistrate în sistem tratamentele aplicate gorjenilor care au ajuns la spital cu diverse afecțiuni medicale.

    Te-ar mai putea interesa

    6 COMENTARII

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: