spot_img
17.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesINCREDIBIL! Martor protejat din dosarul Turceni- Rovinari, încătuşat. Acuză presiuni pentru a- şi retrage declaraţiile

    INCREDIBIL! Martor protejat din dosarul Turceni- Rovinari, încătuşat. Acuză presiuni pentru a- şi retrage declaraţiile

    Martorul cheie din dosarul Turceni Rovinari, în care Victor Ponta şi Laurenţiu Ciurel au fost trimişi în judecată, a fost filmat în timp ce poliţiştii care ar trebui să îl apere îl târăsc pe jos şi îi pun cătuşele. Alin Brâncuş şi iubita sa, Simona Ciurcu, fac parte din categoria martorilor protejaţi, în urma unei ordonanţe emise de procuror. Cei doi spun că de fapt nu li se oferă protecţie, ci sunt intimdaţi să îşi schimbe decalaraţiile date la ÎCCJ, declaraţii din care reiese că Dan Şova a distrus probe din dosar.
     
    Simona Ciurcu şi Alin Brâncuş sunt foşti angajaţi ai Casei de Avocatură Dan Şova. El era IT ist, iar ea asistent manager al lui Şova. Sunt principalii martori din dosarul Turceni Rovinari care au spus cum au fost întocmite actele in baza cărora au fost plătite facturile către Victor Ponta, dar şi cum a încercat senatorul Dan Şova să muşamalizeze această situaţie.
     
    Alin Brâncuş a fost filmat în weekendul care a trecut , de către iubita sa, Simona Ciurcu, cu telefonul mobil, în timp ce doi poliţişti de la Poliţia Capitalei l au târât pe jos şi l au încătuşat, după ce acesta a plecat de acasă către un cabinet veterinar. Traseul urma să îl facă cu un mijloc de transport în comun. Poliţiştii care ar fi trebuit să îi ofere protecţie, nu l au lăsat să plece şi i au pus cătuşele. Toată scena s a petrecut ]n faţa blocului în care cei doi locuiesc.
     
    Abuzurile pe care le au făcut cu scopul precis de a mă influenţa să nu dau declaraţie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Protecţia nu a efectuat niciodată, decât abuzuri şi restricţii. Ni s au confiscat maşinile , ne au fost interzise vizite la domiciliu, suntem controlaţi în colete, nu putem avea contact cu nimeni,” a declarat Alin Brâncuş conform PRO TV. 
     
    Dacă protecţia înseamnă să fiu trântită pe jos, să mi se pună cătuşele, să fiu ameninţată, nu vreau asemenea lucru. Asemenea lucru nu înseamnă protecţie, înseamnă intimidare,” a declarat Simona Ciurcu.
     
    Reporterul PRO TV menţionează că în timp ce au mers la DNA să depună plângere împotriva acelor agenţi de poliţie, nu i – a însoţit niciun poliţist. De asemenea, martorii spun că ei nu şi au dat acordul scris pentru protecţie, aşa cum spune legea şi cer să li se clarifice statutul. Ei au fost incluşi în programul martorilor protejaţi , anul trecut în luna august.
     
    VIDEO AICI
     
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: