spot_img
Altele
    AcasăNews AlertSportivi şi tractoriști, pe listele pentru Parlament

    Sportivi şi tractoriști, pe listele pentru Parlament

    Avem de unde alege la 11 decembrie! Sunt sute de candidaţi pe listele partidelor, pentru toate gusturile: tineri abia ieşiţi de pe băncile şcolilor, femei sexy, profesori, medici, avocaţi şi economişti, chiar şi un academician.

    La 11 decembrie, mergem să votăm deputaţi şi senatori pentru un nou mandat în Parlamentul României. Toată lumea speră că ei vor vota legi care să ne facă viaţa mai uşoară. Cei mai mulţi candidaţi sunt jurişti, economişti, ingineri, medici şi profesori. Printre ei, îşi face locul şi deputatul PNL Dumitru-Verginel Gireadă, de 44 de ani, fostul primar al comunei Mihai Eminescu din Botoşani, condamnat pentru corupţie.

    Un tractorist figurează şi pe listele UDMR, la Mehedinţi. Pe lângă acesta îi mai găsim aici pe Koszta Illona-Eniko, un preot evanghelic şi pe Ravasz Csaba, ambulanţier.
    Tot la PNL, la Buzău, lista deputaţilor este deschisă de Cristinel Romanescu, antrenor de tenis, Preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă. La Caraş-Severin este pe listă Adrian Laurenţiu Dacica, actualul viceprimar al oraşului Reşiţa, de profesie antrenor de lupte libere.

    Şi pe lista PSD găsim candidaţi cu meserii dintre cele mai diverse. La Constanţa, candidează fostul fotbalist Neculai Tănasă, în prezent vicepreşedinte al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi. La Covasna, lista la Senat este deschisă de o pensionară, Elena Tănase.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: