spot_img
17.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăPoliticFalcă: Ponta nu e un politician, e un om care caută să...

    Falcă: Ponta nu e un politician, e un om care caută să îşi menţină libertatea

    falca_59036900Gheorghe Falcă, coordonatorul campaniei PNL la nivel naţional , a participat la lansarea candidaţilor de la Gorj! Acesta spune că Gorjul îi are ca adversari pe cei care au venit aici şi au ţinut lucrurile pe loc, făcând referire la Victor Ponta. Despre fostul premier, Falcă a mai spus că este un om care îşi caută libertatea şi că judeţul are o şansă pentru schimbare.

    Falcă a venit la Târgu Jiu, alături de Mişu Voicu şi deputatul Mihai Tararache. Falcă a vorbit despre Victor Ponta, deputat de Gorj şi fost premier, care nu a ajutat cu nimic judeţul.
    „Victor Ponta nu este un politician este un om care caută sa- şi menţină libertatea. Asta înseamnă că dumneavoastră vă bateţi cu unu care nu mai gandeste cu gândul valorilor. De aceea mobilizarea dumneavoastră trebuie să fie exemplară, iar şansa pe care o aveţi, să aveţi în curând alegeri locale e şansa dumneavoastră de a crea locuri de muncă, de a aduce zâmbetul pe stradă,” le- a spus Gheorghe Falcă colegilor de la Târgu Jiu.

    „Aveţi o şansă de schimbare”

    Gheorghe Falcă a vorbit şi despre faptul că la Târgu Jiu este foarte posibil să fie alegeri locale anul viitor, dacă Florin Cârciumaru va pleca la Senat, aşa cum a declarat.
    „Eu cred că aveţi o şansă de schimbare , dumneavoastră trebuie să vă doriţi această schimbare. Trebuie să dăm şansă şi schimbării şi unei generaţii. Eu am fost primar la 37 de ani. Eram cel mai tânăr primar din Românnia. Vă daţi seama ce responsibilitate aveam. Şi astăzi după 12 ani, am realizări majore. Şi asta pentru că un oraş mare cum este Aradul a dar şansă unui tânăr. Eu cred că şi dumneavostră veţi da şansa lui Romanescu, pe care îl cunosc, să conducă un oraş şi peste ani să ne bucurăm de evoluţia oraşului,” a declarat Gheorghe Falcă.

    Liberalii au lansat candidaţii pentru parlamentare într- un restaurant din Târgu Jiu. Dan Vîlceanu , preşedintele PNL Gorj spune că a ales această locaţie, deoarece în municipiu nu există o Casă de Cultură care să funcţioneze sau o sală pentru evenimente.

    Candidaţii PNL sunt Dan Vîlceanu, Severus Militaru şi Marcel Romanescu pe lista de deputaţi, iar la Senat, Tudor Barbu, urmat de primarul de la Novaci, Dumitru Leuştean.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: