spot_img
Altele
    AcasăNews AlertCine sunt cei mai bogaţi oameni ai României

    Cine sunt cei mai bogaţi oameni ai României

    Revista Capital a lansat ieri „Top 300 Cei mai bogaţi români”, cel mai longeviv şi concludent barometru al mediului de afaceri autohton. La eveniment au participat înalţi ofi ciali ai statului şi oameni de afaceri de top

    Îmi plac evenimentele la care este prezent mediul de afaceri. Sunt oameni care au un cuvânt de spus. Vreau să felicit Capital pentru acest eveniment şi pentru acest Top care, anul acesta, are şi un clasament al femeilor. Până de curând afacerile erau o lume în care domnii erau privilegiaţi, dar în ultima vreme şi femeile au un cuvânt tot mai greu de spus. Legătura dintre stat şi antreprenori trebuie să fie una bazată pe încredere. O încredere care se câştigă greu şi se pierde repede”, a declarat Ministrul Finanţelor, Anca Dragu, la conferinţa de ieri a revistei Capital – „Dezvoltarea României”.

    Creşterea economică de 3,7%, înregistrată anul trecut de România, se reflectă şi în averile milionarilor. Conform topului Capital, averea totală a celor mai bogaţi 300 de români a crescut cu 4,2%, ajungând la 21,69 miliarde de euro. Ce ne rezervă viitorul? EVZ vă prezintă principalele declaraţii ale celor prezenţi la eveniment.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: