// Proiect privind eliberarea anticipată care vizează toți deținuții - Impact in Gorj
spot_img
Altele
    AcasăNews AlertProiect privind eliberarea anticipată care vizează toți deținuții

    Proiect privind eliberarea anticipată care vizează toți deținuții

    Ministrul Justiției, Raluca Prună, a declarat, vineri, că proiectul de lege privind eliberarea anticipată a deținuților din penitenciare nu vizează doar corupți, hoți sau violatori, el se referă la toți cei care își execută pedeapsa, indiferent de infracțiune.

    „Proiectul acesta nu este pentru corupți sau pentru hoți sau pentru violatori, proiectul acesta este pentru toată lumea care își execută pedeapsa, indiferent de ce infracțiune este cea pentru care a fost condamnat și care își execută pedeapsa într-un loc de detenție. Evident că avem și corupți printre acești oameni, că așa este corupția, este o infracțiune prevăzută de Codul penal. Nu am să încerc să mă justific prin faptul că aș încerca să eliberez corupți”, a explicat Raluca Prună la dezbaterea proiectului pentru modificarea și completarea Legii nr. 254/ 2013 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal.

    Întrebată cum explică faptul că nu s-a reușit construirea de noi penitenciare, ministrul a arătat că procedura în aceste cazuri este destul de anevoioasă, șase luni fiind necesare doar pentru studiul de prefezabilitate.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: