spot_img
Altele
    AcasăNews AlertDirectorul general de la Romgaz și doi membri ai consiliului de administrație,...

    Directorul general de la Romgaz și doi membri ai consiliului de administrație, revocați din funcție

    Virgil Metea, actualul director general al companiei, împreună cu doi membri ai consiliului de administrație au fost revocaţi din funcţie, informează b1.ro.Revocarea a venit ca urmare a aplicarii procedurii votului cumulativ.

    Aceştia au fost înlocuiţi cu Florin Răzvan Stoicescu, partener la Muşat şi Asociaţii, şi de Florin Dănuţ Buzatu, economist, fost director general la SAI Muntenia Invest, la propunerea Ministerului Energiei.

    Membrii consiliului de administraţie sunt revocaţi în conformitate cu prevederile art. 32 alin. 7 din O.U.G. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice sunt: Domnul Virgil – Marius Metea, Doamna Ecaterina Popescu”, arată o decizie din cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor.

     Profitul net al Romgaz a scăzut cu aproape 27% în primele nouă luni ale acestui an, până la 713,7 milioane lei, în timp ce cifra de afaceri a scăzut cu 18%, la 2,4 miliarde lei, activitatea producătorului fiind afectată de scăderea consumului de gaze. Romgaz în prezent are 6.250 de angajaţi, mai puţini cu 1,6% faţă de perioada similară a anului trecut.
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: