spot_img
Altele
    AcasăNews AlertIGPR sfătuiește șoferii să adapteze viteza la condițiile de drum

    IGPR sfătuiește șoferii să adapteze viteza la condițiile de drum

    Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile meteo și să nu bruscheze comenzile mașinii, în contextul în care miercuri dimineață s-au produs mai multe accidente cu victime pe autostrăzile A1 și A2 și pe Centura Capitalei pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul alunecos.

    Potrivit unui comunicat al IGPR, pe Autostrada A1, la km 11, a avut loc o tamponare în care au fost implicate două autovehicule și au fost înregistrate alte trei derapaje, iar la km 36 au fost două derapaje, în care a fost lovită glisiera metalică.

    În județul Ilfov, pe DNCB, în zona Otopeni, au avut loc trei tamponări fără victime. La intersecția cu A2, pe sensul către Constanța, a avut loc o tamponare între zece autoturisme, soldată cu două victime, iar pe sensul către București, km 11+800, a avut loc o altă tamponare, între patru autoturisme, fără victime, se arată în comunicat.

    Pe Autostrada A2, la km 20, un autoturism a derapat în glisieră (fără victime) la km 21, sensul către Constanța, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme (două victime), la km 22 un autoturism a derapat în glisieră (fără victime), la km 51 două autoturisme s-au tamponat (fără victime), la km 58 trei autoturisme s-au tamponat, din accident rezultând o victimă, iar la km 60, două autovehicule au fost implicate într-o tamponare (fără victime), precizează IGPR.

    Poliția Română a acționat miercuri dimineață cu 2.790 polițiști, din care 924 rutieri, 1.771 ordine publică și 95 alte categorii. Totodată, în acest context, au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale administratorilor de drumuri, în valoare totală de 30.875 lei, precizează sursa citată.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: