spot_img
Altele
    AcasăNews AlertBătrân înșelat printr-o metodă josnică! Infractorii i-au luat 12.000 de lei!

    Bătrân înșelat printr-o metodă josnică! Infractorii i-au luat 12.000 de lei!

    Un bătrân de 86 de ani a rămas fără toate economiile, după ce mai mulți infractori l-au sunat și au mințit că un nepot al său a provocat un accident rutier în care a fost rănit un copil. Aceștia i-au cerut vârstnicului suma de 12.000 de lei pentru a-l „scăpa” pe nepot de problemele cu legea.

    „Persoanele în cauză, pentru a induce în eroare partea vătămată, şi-au atribuit calităţi false, de avocat şi procuror, iar una dintre persoane susţinea că este chiar nepotul persoanei contactate. În urma discuţiei telefonice, deveanul a dat 12.000 lei unor persoane necunoscute, care s-au prezentat la locuinţa sa în calitate de reprezentanţi ai avocatului, ulterior dându-şi seama că faptele prezentate nu sunt adevărate, motiv pentru care a sesizat Poliţia. În urma sesizării, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune şi desfăşoară cercetări în vederea identificării suspecţilor şi a recuperării prejudiciului”, a informat Biroul de Presă al IPJ Hunedoara.

    Pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infracţiuni, poliţiştii vă recomandă să manifestaţi prudenţă în cazul în care primiţi un astfel de apel telefonic şi să nu daţi curs respectivei solicitări, în ciuda reacţiei emoţionale de moment.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: