spot_img
Altele
    AcasăNews AlertCONCURS de încadrare la POLIȚIA din Gorj

    CONCURS de încadrare la POLIȚIA din Gorj

    Proba scrisă a concursului de încadrare directă a agenţilor de poliţie va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie, la sediul Universității „Constantin Brâncuși”, din municipiul Târgu-Jiu, strada Tineretului, nr.4 (Clădirea Debarcader). Accesul candidaților în sălile de concurs se realizează în intervalul 9:00 – 9:45, pe baza unui act de identitate valabil. Candidații care nu sunt prezenți la ora 9:45 în săli vor fi declarați „neprezentat”, indiferent dacă se află sau nu în incinta instituției unde se susține proba.

    Lista candidaţilor, repartizaţi pe săli, va fi afişată și la sediul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, în ziua concursului. Candidații vor avea asupra lor doar actul de identitate și un pix /stilou de culoare albastră (nu sunt permise materiale documentare, dicționare, notițe, însemnări, mijloace de calcul sau de comunicare și pixuri/stilouri care permit ștergerea și rescrierea).

    Proba scrisă se va desfăşura în intervalul 10:30 – 13:30, iar activităţile de corectare a testului scris vor începe la ora 13:45. Tabelele cu rezultatele finale se publică pe pagina de internet a I.P.J. Gorj şi se afişează la sediul unităţii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: