spot_img
Altele
    AcasăNews AlertUite pe ce au dat românii banii în «vinerea reducerilor»

    Uite pe ce au dat românii banii în «vinerea reducerilor»

    Nu cheltuiesc tot anul pe electrocasnice şi electronice, cât „sparg” într-un singur weekend. De Black Friday, românii sunt mână largă fiindcă au parte de preţuri mai mici decât într-o zi obişnuită. Asta îi determină să achiziţioneze şi produse de care nu au nevoie imediată. Iată pe ce s-au dus banii românilor în „vinerea reducerilor”.

    Peste 3 milioane de telefoane mobile inteligente se vând anual în România. În acest moment, numărul dispozitivelor aflate în uz este mai mare decât numărul locuitorilor acestei ţări. Cu toate acestea, de Black Friday smartphone-urile sunt printre cele mai căutate produse.

    Unul dintre cele mai vizitate magazine online de îmbrăcăminite, încălţăminte şi articole pentru casă, Fashion Days, a bătut toate recordurile ieri, scrie Click. În primele patru ore de la debutul campaniei de Black Friday vânzările au fost de şase ori mai mari decât anul trecut. Românii s-au trezit devreme şi pentru îmbrăcăminte, astfel că peste 100.000 de produse erau deja comandate încă de la primele ore ale dimineţii.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: