spot_img
Altele
    AcasăNews AlertGORJEAN celebru, «la cuțite» cu doi dintre jurații de la «Vocea României»

    GORJEAN celebru, «la cuțite» cu doi dintre jurații de la «Vocea României»

    Războiul se poartă în PRO TV, între actorii Cuzin Toma şi Adrian Văncică, de o parte, şi juraţii de la “Vocea României” Loredana Groza şi Tudor Chirilă, de cealaltă parte.

    În mai anul acesta, a ieşit la iveală faptul că Toma Cuzin e în război cu CREDIDAM, organism care, din 1996 încoace, colectează şi apoi repartizează artiştilor banii proveniţi din difuzarea înregistrărilor comerciale de către posturile de radio şi TV, operatori de cablu, cinematografe, restaurante, hoteluri, baruri, discoteci, organizatori de evenimente artistice etc. Actorul din “Las Fierbinţi” a spus atunci că nu crede că acest organism repartizează corect banii colectaţi din drepturile de autor. Le-a cerut reprezentanţilor CREDIDAM să explice mecanismul de calcul al remuneraţiilor fiecărui artist, dar cum aceştia nu au răspuns solicitării sale, a mers mai departe şi s-a adresat judecătorilor.

    printscreen-1

    printscreen-2

    Iată două dintre postările lui Cuzin Toma pe Facebook, din care reiese clar că actorul e foc şi pară pe cei care fac “legea” în CREDIDAM, inclusiv pe colega lui de trust Loredana Groza (Libertatea)

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: