spot_img
Altele
    AcasăHeadlinesTârgujianca de la „Bravo, ai stil”, cea mai votată dintre concurente! Iulia...

    Târgujianca de la „Bravo, ai stil”, cea mai votată dintre concurente! Iulia Albu: „Mi se face silă”

    Silvia Oana PopescuSilvia Oana Popescu, târgujianca participantă la emisiunea „Bravo, ai stil”, a fost cea mai votată concurentă în ultimele două săptămâni. Clasându-se pe primul loc, gorjeanca va avea imunitate pentru săptămâna viitoare, adică nu va putea fi eliminată din concursul de stil.

    Sâmbătă, la ultima gală, Silvia a primit din nou critici acide de la juratul Iulia Albu. Invitată în emisiune a fost și Teo Trandafir, iar Silvia a ales să își exprime admirația și respectul față de aceasta. La auzul vorbelor concurentei, Iulia Albu a spus: „Te rog să nu plângi, mi se face silă, efectiv. Orice invitat vine aici tu îi spui că, vai, este idolul tău”.

    În replică, Silvia i-a spus Iuliei că de fiecare dată când este complimentată de cineva, designerul se simte ușor inflamată și are câte o replică acidă. În final, Silvia le-a mulțumit și pe Facebook celor care au votat-o. „Pentru a doua gală, consecutiv, sunt prima la voturile telespectatorilor numai datorită vouă! Mulțumesc tuturor pentru că m-ați ales pe mine și vă iubesc pur și simplu! 8 prin sms la 1206”, a scris Silvia Oana Popescu pe pagina sa de Facebook.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: