spot_img
Altele
    AcasăNews AlertCaz incredibil! Trei tineri spărgeau cu pietre geamurile unor case pentru a...

    Caz incredibil! Trei tineri spărgeau cu pietre geamurile unor case pentru a se distra!

    Trei tineri au fost încătușați de polițiști, după ce s-a depistat că aceștia spărgeau geamurile unor imobile fără a avea un motiv, pur și simplu voiau să se distreze în acest fel.

    Păgubiții au făcut reclamație la Poliție, iar în urma investigațiilor, agenții Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au reuşit identificarea a trei tineri hunedoreni, cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, cu privire la care au stabilit că, în cursul lunilor octombrie-noiembrie 2016, pe timp de noapte, folosind pentru deplasare două autoturisme conduse de tânărul în vârstă de 19 ani, ambele proprietatea părinților acestuia, au comis mai multe infracțiuni de distrugere, pe raza municipiului Hunedoara.

    „În urma probatoriului, poliţiştii au stabilit că tinerii au spart cu pietre geamurile a 15 imobile, alese aleatoriu în diferite zone ale municipiului, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei. Cei trei tineri au fost depistaţi de către poliţişti şi reținuți pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentați magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale. În sarcina suspecţilor s-a reținut comiterea infracțiunilor de amenințare, distrugere, complicitate la distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, poliţiştii continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestora”, a comunicat Biroul de Presă al IPJ Hunedoara.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: