spot_img
Altele
    AcasăNews AlertMinoră de 14 ani, dispărută fără urmă! Părinții sunt disperați!

    Minoră de 14 ani, dispărută fără urmă! Părinții sunt disperați!

    O minoră a dispărut fără urmă, după ce a plecat la școală. Fata nu s-a mai întors de la cursuri, iar mama acesteia a sunat la Poliție. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

    minora

    „Polițiștii Poliției Municipiului Orăștie, au fost sesizaţi de o femeie, de 35 de ani, din municipiul Orăștie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fiica sa, PĂDUREAN MARIA IONELA, în vârstă de 14 ani, nu s-a mai întors acasă, după ce a terminat cursurile la școală. Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații și au fost constituite mai multe echipe operative care acționează în teren, pentru găsirea minorei, faţă de care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale”, a informat Biroul de Presă al IPJ Hunedoara.

    Minora are 1,60 m. înălțime, constituţie astenică, păr lung, brunet, prins în coadă, ochi căprui. La data dispariției, aceasta purta o geacă roz, cu blăniță, pantaloni negri, fular alb şi era încălțată cu o pereche de cizme de piele întoarsă, lungi până la genunchi, iar în partea superioară cu o manșetă de blăniță de culoare neagră.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: