spot_img
Altele
    AcasăNews AlertPolițiștii au rămas încremeniți când au intervenit la un caz! Uite ce...

    Polițiștii au rămas încremeniți când au intervenit la un caz! Uite ce au descoperit!

    Polițiștii au rămas încremeniți când au intervenit pentru stabilirea împrejurărilor în care un bărbat s-a răsturnat cu autoutilitara. Oamenii legii au descoperit că acesta nu poseda permis de conducere, era beat criță și, cum nu erau suficiente cele două infracțiuni comise, autoutilitara răsturnată fusese furată în a doua zi de Crăciun. 

    „Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din orașul Călan, deşi nu poseda fără permis de conducere, a condus o autoutilitară  pe DJ 668, în afara localităţii Berc, din direcţia de mers Berc – Covragiu, pe o porţiune de drum în curbă la dreapta, pe un carosabil umed, iar întrucât nu a redus viteza de deplasare, a părăsit partea carosabilă pe partea  dreaptă  a sensului de mers, lovind un mal de pământ, după care s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unui pasager în vârstă de 42 de ani, din comuna Bretea Română. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,51 mg/l, alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că autovehiculul implicat în evenimentul rutier a fost sustras în cursul nopţii de 26 spre 27 decembrie 2016, de pe raza localităţii Berc”, a comunicat Biroul de Presă al IPJ Hunedoara.

    Faţă de prezumtivul autor al faptelor a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: