spot_img
Altele
    AcasăEvenimentHoți prinși în flagrant în cariera minieră!

    Hoți prinși în flagrant în cariera minieră!

    Hoți prinși în flagrant în cariera minieră!Trei bărbați au fost prinși la furat într-o carieră minieră. Un echipaj de jandarmi din Motru pe timpul executării unei misiuni de prevenire și combatere a furturilor de subansamble metalice, executată pe raza municipiului Motru, a observat trei persoane care sustrăgeau cintre – armături și blide metalice din perimetrul unei cariere miniere.

    „În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit identitatea persoanelor în vârstă de 34, 37 respectiv 42 ani, toți având domiciliul în municipiul Motru. Subansamble metalice sustrase erau constituite din 9 bucăți cintre metalice (armături) și 10 cleme de prindere (blide metalice), toate sustrase din perimetrul carierei miniere iar în urma cântăririi a rezultat o greutate de 628 kilograme. Ulterior, acestea au fost predate pe bază de proces-verbal unității păgubite. Persoanelor depistate le-au fost întocmite actele de constatare cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt, prejudiciul urmând să fie stabilit pe timpul crcetărilor ulterioare care vor fi efectuate de către Poliția Municipiului Motru”, a informat Biroul de Presă al IJJ Gorj.

    Jandarmii gorjeni vor continua misiunile de prevenire și combatere a fenomenului contravențional și infracțional în zona de competență, fiind în atenție proprietatea publică și privată.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!