spot_img
Altele
    AcasăNews AlertUn deputat de Gorj a discutat cu FMI despre CEO! Vezi ce...

    Un deputat de Gorj a discutat cu FMI despre CEO! Vezi ce a spus Fondul Monetar Internațional

    Deputatul de Gorj Dan Vîlceanu a discutat cu delegația Fondului Monetar Internațional despre Complexul Energetic Oltenia. Parlamentarul spune că a aflat că Laurenţiu Ciurel şi Victor Ponta au minţit angajaţii companiei când au spus că FMI vrea să închidă CEO.
    dan vilceanu fmi

    „Întalnirea membrilor comisiei Buget Finanțe din Parlament cu cei ai delegaţiei Fondului Monetar Internațional a avut loc în cadrul misiunii pe care FMI o are în România. Având în vedere discuțiile pe care foştii directori de la CEO şi fostul prim-ministru Victor Ponta le aduceau în spaţiul public, cum că FMI solicita închiderea Complexului Energetic Oltenia sau disponibilizarea a mii de oameni, deputatul Dan Vîlceanu a avut ocazia să întrebe delegaţia, despre viziunea Fondului Monetar asupra CEO. Răspunsul primit de la delegaţia FMI a fost că trebuie respectată Legea 111/2016 privind ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice şi listarea la bursă – IPO.
    Aşadar, cine susține că FMI vrea închiderea Complexului Energetic Oltenia spune minciuni, iar cu astfel de informaţii a intoxicat salariaţii companiei Laurenţiu Ciurel, pentru a-şi scuza incompetenţa, iar Victor Ponta a vrut să arate prin astfel de neadevăruri cum „a salvat” CEO de FMI, singura sa „realizare”. Dacă nu exista FMI, Victor Ponta nu mai avea ce spune despre CEO.
    dan vilceanu fmi 2
    Deputatul Dan Vîlceanu asigură angajaţii Complexului Energetic Oltenia că soarta companiei depinde strict de conducerea societăţii şi de buna credinţă a Guvernului, nu de factori din afara ţării.
    Delegaţia FMI şi-a declarat însă îngrijorarea, în legătură cu măsurile Guvernului, respectiv tăierea mare de taxe care ar putea limita posibilitatea statului de a investi şi legea salarizării unice care pune presiune inclusiv pe mediul privat. De asemenea, delegaţia FMI a reiterat că lupta împotriva corupţiei trebuie susţinută. Au fost discuţii şi despre concentrarea politicilor actualului Guvern, pe investiţii.
    Delegaţia Fondului Monetar Internaţional Monetar este condusă de domnul Reza Baqir, şeful Misiunii FMI pentru România şi Bulgaria”, spune PNL Gorj, într-un comunicat.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: