spot_img
25.1 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 2, 2024
Altele
    AcasăNews AlertLegea salarizării bugetarilor, depusă luni la Parlament

    Legea salarizării bugetarilor, depusă luni la Parlament

    Legea salarizării bugetarilor va fi depusă luni la Parlament, după ce va fi semnată și de senatori, a scris, vineri seara, pe pagina sa de Facebook, ministrul Muncii și Justiției Sociale, Olguța Vasilescu.

    „Luni, depunem legea la Parlament, după ce o semnează și senatorii. Sunt convinsă că această lege va fi foarte apreciată de cei care au salarii mici și au fost nedreptățiți timp de 25 de ani, așa cum sunt convinsă și că ea va fi aplicată. Sunt la fel de convinsă că o vor aprecia și cei cu salarii mari, care vor vedea ce creșteri au și ei. Mai puțin bugetarii de lux. Puțini. Dacă vor comenta, poate că toată lumea va fi interesată și ce salarii au în plată. Dar știu că nu o vor face. Nicio familie ocupațională nu va fi afectată, în ansamblu. Nici Justiția, unde creșterile sunt semnificative”, a scris Olguța Vasilescu.

    Aceasta s-a arătat „amuzată” de criticile aduse legii, deși cei mai mulți nu au văzut proiectul, și a făcut referire și la nemulțumirea sindicatului din Ordine Publică legată de creșterea salariilor cu doar 5% de la 1 iulie.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!