spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăActualitatePrimele declarații ale lui Cristian Hrubaru după ce a fost implicat într-un...

    Primele declarații ale lui Cristian Hrubaru după ce a fost implicat într-un accident de motocicletă după Festivalul din Gorj

    hrubaruhrubaru_motoCristian Hrubaru, fostul „cârcotaș” de la Cronică, a fost implicat într-un accident de circulație după ce a plecat din Rânca. Omul de radio a ajuns cu ambulanța la spitalul din Horezu și a spus că incidentul din trafic s-a produs în urma neacordării de prioritate.

    Cristian Hrubaru a prezentat la Baia de Fier și pe Transalpina Festivalul „Transalpina Slow Ride”, iar după ce a plecat din Gorj a suferit un accident de circulație în timp ce se întorcea de la Baia de Fier. Acesta se deplasa cu motocicleta. Accidentul în care a fost implicat Hrubaru s-a produs într-o intersecție din centrul orașului Horezu, motocicleta fiind lovită de automobilul unui șofer ce a venit de pe un drum secundar și care nu a acordat prioritate. Hurubaru a postat pe Facebook următorul mesaj: „Am doar piciorul stâng lovit, personalul medical mi l-a pus deja în ghips. Recunosc că am țipat de câteva ori ca o fetiță, dar așa sunt eu mai sensibil. De aici o să mă duc la poliție pentru declarații. Mobra are doar câteva plastice sparte, cred…aveam 50 la oră. Nu mi-a acordat prioritate. S-a uitat în ochii mei, s-a oprit, dar a crezut că are timp și a continuat. Voi face alte investigații la București, la Spitalul Elias”, a anunțat Hrubaru, care se afla deja în drum spre Capitală. Cristian Hrubaru a mai anunțat că și-a scos motocicleta la vânzare.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: