spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertŞi-a înjunghiat fiul de cinci ani, apoi a intrat cu maşina într-un...

    Şi-a înjunghiat fiul de cinci ani, apoi a intrat cu maşina într-un copac

    Caz şocant în judeţul Vrancea. Un bărbat de 37 de ani şi-a înjunghiat, sâmbătă, cu un cuţit fiul în vârstă de cinci ani, apoi a plecat cu maşina şi a intrat într-un copac, decedând.

    Din primele informaţii ale anchetatorilor reiese că bărbatul de 37 de ani conducea sâmbătă noapte un autoturism Dacia, iar la un moment dat a intrat într-un copac de pe marginea drumului, între localităţile Panciu şi Satu Nou.

    Acul de la vitezometrul maşinii s-a oprit la 180 de kilometri la oră, scrie news.ro. În urma impactului, bărbatul a murit pe loc.

    Potrivit anchetatorilor, anterior, în aceeaşi seară, bărbatul, care venise la părinţi în localitatea vrânceană Fitioneşti, şi-ar fi înjunghiat cu un cuţit, în burtă, fiul de cinci ani.

    Copilul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean din Focşani. ”A venit cu plagă înjunghiată penetrantă, a fost operat de urgenţă, iar în prezent starea lui este stabilă, este conştient şi se află la Terapie intensivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Focşani, Alina Cozma.

    Procurorii Parchetului Tribunalului Vrancea urmează sa stabilească legatura dintre cele două incidente, ipoteza luată în calcul fiind că bărbatul s-ar fi sinucis după ce ar fi încercat să-şi omoare copilul.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: