spot_img
12.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 11, 2024
Altele
    AcasăNews AlertTRAGEDIE! Interpretă din Bîlteni, MOARTĂ într-un accident rutier

    TRAGEDIE! Interpretă din Bîlteni, MOARTĂ într-un accident rutier

    Un teribil accident rutier a avut loc vineri după amiază pe raza comunei Bîlteni. Evenimentul a avut loc pe DE 79, în  satul Moi. Potrivit poliţiei, un autoturism a ieşit de pe şosea şi a intrat într-un stâlp. Două persoane din maşină au rămas încarcerate. La faţa locului au fost trimise două ambulanţe şi o autospecială de pompieri. O persoană a fost transportată la spital, însă pentru șoferița în vârstă de 37 de ani nu s-a mai putut face nimic.

    Femeia moartă în accidentul de la Moi este interpreta Elena Epure, in varsta de 37 de ani. Tânăra  plecase  spre Turceni, unde urma sa cante la un eveniment. Apropiații au spus că solista luase permisul la începutul acestui an. Potrivit IPJ Gorj, ieri, femeia care se afla la volanul autoturismului său a intrat in depasirea unei coloane de masini, dar nu a reusit si a intrat intr-un cap de pod pe care l-a rupt. Cantareata a murit pe loc. 

    Prietenii artistei sunt în stare de șoc. Elena Epure era  o persoană destul de retrasă, sufletistă, timidă, dar la petreceri reușea să însuflețească atmosfera, cu sârbele ei inegalabile.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: