spot_img
20.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 11, 2024
Altele
    AcasăNews AlertProfesor universitar, arestat la domiciliu. Primea șpagă ca la nuntă, cu numele...

    Profesor universitar, arestat la domiciliu. Primea șpagă ca la nuntă, cu numele trecut pe plic

    Judecătorii de la Tribunalul Cluj au dispus ca profesorul universitar Ioan Ardelean, de la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, să fie arestat la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

    Profesorul Ioan Ardelean este angajat la Catedra de Mecatronică din cadrul Facultății de Mecanică din Cluj Napoca. Sâmbătă, polițiștii de la DGA l-au prins în flagrant pe profesorul Ioan Ardelean, după ce a primit mită de la 11 studenți, câte 100 de euro, pentru a trece examenul din sesiunea de restanțe, scrie EvZ.ro. În momentul în care polițițștii de la Direcția Generală Anticorupție au început să percheziționeze biroul profesorului Ardelean, aceștia au avut o surpriză maximă. Într-un sertar au găsit mai multe plicuri pe care erau trecute numele studentului ”cotizant”, precum și grupa din care acesta făcea parte și anul de studiu. Mai mult, într-un dulap, polițiștii au descoperit un penar în care se afla un teanc de bancnote de 50 de euro.

    La anchetă, profesorul Ardelean a avut o atitudine mincinoasă și i-a spus procurorului de caz că banii nu erau mită pentru promovarea examenului de restanță, ci plata pentru meditațiile susținute de profesorul cu studenții restanțieri.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: