spot_img
19.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, mai 11, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesFirma Artego vrea să ajute familia Vioricăi Pârjol. Femeii i-a murit fiul,...

    Firma Artego vrea să ajute familia Vioricăi Pârjol. Femeii i-a murit fiul, apoi i-a ars casa din Vladimir

    Viorica Pârjol este din satul Vladimir și își crește singură cele cinci fete, cuminți și silitoare. Viața femeii a fost întotdeauna grea, dar a găsit puterea să nu se lase copleșită de greutăți. Chiar și tragediile a reușit să le depășească: acum doi ani, unicul fiu i-a murit înecat, iar vara aceasta acoperișul casei din comuna Vladimir a fost distrus într-un incendiu. Acum locuiește, alături de fiicele sale, la Mănăstirea Cămărășeasca din orașul Târgu-Cărbunești. Povestea sa a impresionat-o pe maica stareță, dar și pe o tânără din Târgu-Jiu, care a demarat o campanie umanitară. Pentru refacerea acoperișului și reparațiile ce mai sunt necesare la casă este nevoie de o sumă serioasă de bani.

     

    Deja, oamenii cu suflet mare au început să-i dea câte o mână de ajutor. Firma Artego vrea să sprijine familia. Alexandru Picui, director în cadrul societății, a mers la fața locului pentru a vedea de ce este nevoie urgent.

    „Am văzut despre ce este vorba, vom discuta și vom încerca să o ajutăm în măsura posibilităților. Acoperișul trebuie refăcut, căci se va distruge casa cu totul. Este foarte mult de lucru, dar firma noastră nu poate face totul. Sper să mai ajute și alți oameni de bine”, a spus Alexandru Picui, reprezentant al Firmei ARTEGO.

    RO 28 CECEDJ 1208 RON 1175087, deschis la CEC Bank, pe numele Pârjol Viorica

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: