spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăSocialTeatrul Dramatic „Elvira Godeanu“, prezent la Festivalul Internațional de la Turda cu...

    Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“, prezent la Festivalul Internațional de la Turda cu piesa „Experimentul Robinson Crusoe”

    Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” va fi prezent la cea de-a VI-a ediție Festivalul Internațional de la Teatru, care se desfășoară în perioada 8-17 septembrie. Actorii teatrului gorjean vor prezenta piesa „Experimentul Robinson Crusoe” . Spectacolul va fi prezentat sâmbătă, 16 septembrie, pe scena Teatrului „Aureliu Manea” din localitatea Turda.

    Piesa „Experimentul Robinson Crusoe” este o adaptare după Dan Cojocaru, în regia lui Radu Botar. Piesa a avut premiera în 21 ianuarie 2017 la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu“ și s-a bucurat de un mare succes. Personajele principale sunt Robinson, interpretat de Marian Negrescu, și Vineri, jucat de Cosmin Brehuță. Piesa este de o actualitate frapantă și aparține genului comediei, dar cu multe alte influențe.

    Delegația teatrului din Târgu-Jiu va fi formată din 26 persoane, pentru că figurația va fi asigurată de către elevii de la Liceul de Arte Târgu Jiu: Ion Alexandrescu, Daniel Drăghia, Ştefan Ciorăscu, Vlad Păpulete, Ionuţ Mihai Ciobănoiu, Iulian Buzuloiu, Alexandru Ciorăscu, Georgiana Manea, Oana Brânzan, Radu Popescu, Eduard Prodan, Robert Ţolea și Flavius Haiducescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: