spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
duminică, mai 12, 2024
Altele
    AcasăNews AlertATENȚIE! Ceață pe drumurile din Gorj

    ATENȚIE! Ceață pe drumurile din Gorj

    Pe mai multe drumuri din județul Gorj se semnalează ceață la această oră, anunță autoritățile. De exemplu, în zona Rovinari, ceața este destul de densă.

    Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis duminică o atenționare nowcasting Cod galben de ploi și vânt, valabilă în opt județe din Transilvania, Moldova și Oltenia. Potrivit meteorologilor, până la ora 23:30, în județele Gorj și Vâlcea s-au  semnalat intensificări de scurtă durată ale vântului, frecvente descărcări electrice, averse de ploaie care vor cumula 15-20 l/mp, grindină de mici dimensiuni.

    Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române sfătuiește conducătorii auto care se deplasează pe autostrada A2 București — Constanța să manifeste prudență sporită la volan, să reducă viteza de deplasare și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, pentru a nu fi implicași în accidente rutiere, întrucât pe tronsonul dintre kilometrul 160 și Constanța se semnalează ceață densă (vizibilitatea este redusă la aproximativ 50 de metri). Potrivit meteorologilor, până la ora 10:00, în județul Constanța, se va semnala temporar ceață care determină scăderea vizibilității, local, sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri. Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: