spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesCadou surpriză primit de primarul Marcel Romanescu din partea unei persoane cu...

    Cadou surpriză primit de primarul Marcel Romanescu din partea unei persoane cu handicap

    Prezent la manifestarea artistică „Toamnă cu suflet”, care a avut loc la Centrul de zi „Christian”, edilul Marcel Romanescu a primit un frumos dar din partea unei persoane cu dizabilități.

    Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost prezent, ieri, la manifestarea „Toamnă cu suflet“, care s-a desfășurat la Centrul de zi „Christian“ pentru persoanele cu dizabilități din Târgu Jiu. Acțiunea a constatat în prezentarea unui scurt spectacol de către persoanele cu handicap, care au înclinații artistice, și care frecventează Centrul. Înainte de a începe evenimentul, Corneliu Negreanu, în vârsta de 63 de ani, un beneficiar al Centrului „Chrtistian“, i-a oferit primarului Romanescu un cadou: o pictură realizată de el pe o bucată de lemn, tăiată dintr-un copac. „Este un peisaj. Este interesant că lemnul pe care am realizat pictura provine dintr-un arbore tăiat din Parcul Central, în urma lucrărilor de curățenie“, a spus Corneliu Negreanu, care suferă de o problemă neurologică, în urma unui accident suferit în tinerețe. „Este un cadou pe care-l apreciez în mod deosebit și va fi păstrat permanent la mine în birou“, a precizat primarul Marcel Romanescu.

    Premieră la Centrul „Christian“

    Persoanele cu handicap au prezentat un program artistic diversificat: au cântat, au recitat poezii și chiar au jucat în scenete. „Am primit cu drag această invitație și am dorit să le dau un semn pozitiv din partea Primăriei Municipiului Târgu Jiu, și anume că suntem alături de ei și că o să facem tot ce este nevoie pentru a avea toate condițiile aici. Spectacolul a fost extraordinat de emoționant, mai ales că în acesta sunt implicate persoane pe care le cunosc de foarte mulți ani. O studentă eminentă, Georgiana, care frecventează acest centru, a fost studenta mea“, a afirmat edilul Marcel Romanescu. Este pentru prima dată de când Centrul de zi „Christian“ și-a deschis porțile și când primarul orașului participă la o manifestare. „Beneficiarii noștri au pus mult suflet ca să învețe toate poeziile, cântecele și scenetele pe care le-au prezentat. Printre spectatori a fost și domnul primar, iar acest lucru ne-a onorat. Sper că este un semnal pozitiv, că persoanele cu dizabilități sunt importante în comunitatea noastră. Am mai avut vizite de-al lungul timpului și din partea fostului primar, dar nu la o activitate“, a Daniel Andrei, directorul Centrului „Christian“. Mai multe persoane cu diazabilități s-au fotografiat alături de primarul Romanescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: