spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăPoliticFost subprefect de Gorj, în cărți pentru postul de administrator public la...

    Fost subprefect de Gorj, în cărți pentru postul de administrator public la Târgu Jiu

    Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a dezvăluit numele celui pe care l-ar agrea pentru mult-râvnitul post de administrator public al municipiului Târgu Jiu. În opinia edilului, fostul subprefect de Gorj Virgil Drăgușin ar corespunde profilului căutat de primar, având în vedere că are suficientă experiență în administrația publică. Drăgușin nu ar refuza o astfel de variantă, însă așteaptă mai întâi decizia aleșilor locali de a scoate postul la concurs.

    Prezent într-o emisiune la postul de televiziune Tele 3, primarul Marcel Romanescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegului său din PNL și fost subprefect Virgil Drăgușin, pe care l-ar vedea participând la concursul pentru postul de city manager. „A fost o întrebare pe sfârșitul emisiunii legată de posibilitatea de a alege între două nume. Am spus clar că Virgil Drăgușin este una dintre persoanele pe care eu le-aș agrea în condițiile în care ar participa la un astfel de concurs. Până la urmă discutăm de un concurs, nu de alegerea unui administrator de către primar. Virgil este un profesionist în tot ceea ce a făcut până acum, iar în condițiile în care s-ar scoate la concurs acest post și și-ar dori să vină, pentru că nu am avut o discuție cu dânsul, ar fi un câștig pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu”, a declarat Marcel Romanescu.

    „M-ar interesa această funcție”

    Liberalul Virgil Drăgușin încă analizează această opțiune și spune că ar fi interesat să participe la concurs dacă postul va fi vacantat și ar îndeplini condițiile. „Țin să îi mulțumesc pentru această potențială încredere pe care mi-ar acorda-o, însă până la organizarea unui eventual concurs de ocupare a postului de administrator public sunt câțiva pași de urmat. În primul rând trebuie o hotărâre de consiliu local prin care trebuie aprobat regulamentul de organizare a concursului. M-ar interesa această funcție dacă aș obține calificativul Admis la acel eventual concurs. O eventuală participare a mea la concurs ar fi un lucru subiectiv, dar trecerea pe un asemenea post trebuie luată în considerare prin concursul care se va organiza. Mai mult nu pot să comentez, dar, așa cum de fiecare dată am fost alături de Marcel Romanescu, atunci când dumnealui va simți nevoie și va apela la susținerea mea, o voi face cu toată plăcerea”, a declarat Virgil Drăgușin, în prezent funcționar în cadrul Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Gorj.

    În septembrie 2013, Virgil Drăguşin a fost învestit în funcția de subprefect al județului Gorj în locul lui Sorin Arjoca, asta ca urmare a protocolului de colaborare dintre partidele aflate în USL la acea vreme, respectiv PNL și PSD.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: