spot_img
15.6 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 2, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCod galben de vânt puternic și ninsoare în nouă județe din sudul...

    Cod galben de vânt puternic și ninsoare în nouă județe din sudul și sud-vestul țării

    Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționări de cod galben de vânt puternic și ninsori valabil pentru zonele montane din nouă județe, ieri. Astfel, codul pentru Hunedoara, Caraș-Severin, Prahova, Argeș, Prahova și Dâmbovița a expirat ieri la ora 15:00. În aceste zone va ninge, iar vântul a suflat în rafale cu 80-90 de kilometri la oră, viscolind ninsoarea. În județele Mehedinți, Gorj și Vâlcea, fenomenele erau așteptate până la ora 17:00. Aici, vântul va bate cu 70-80 de kilometri la oră. În Sibiu, vor fi intensificări ale vântului care vor atinge și depăși la rafală 70 — 80 km/h, viscolind zăpada în zona montană înaltă.

    Administrația Națională de Meteorologie a emis sâmbătă dimineață mai multe atenționări nowcasting cod galben de vânt puternic și ninsoare în zonele de munte ale județelor Dâmbovița, Argeș, Prahova, Vâlcea, Mehedinți și Caraș-Severin. Avertizările erau valabile până la ora 11:00, cu excepția celei pentru județul Caraș-Severin, care a expirat la ora 12:00. Vântul se va intensifica și va ajunge să atingă, la rafală, chiar și 90-100 de kilometri la oră, la altitudini mari.

    ANM a emis, vineri, o informare meteorologică privind intensificări temporare ale vântului, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare la munte, precum și disconfort termic, până luni la ora 23:00.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!