spot_img
9 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesRealizarea de parlamentar a lui Alin Văcaru: „Transferul ăsta mare de la...

    Realizarea de parlamentar a lui Alin Văcaru: „Transferul ăsta mare de la PSD”

    Deputatul de Gorj Alin Văcaru șochează din nou. Întrebat care ar fi bilanțul său la aproape un an de când gorjenii l-au trimis să îi reprezinte în Parlament, deputatul spune că cea mai mare realizare este schimbarea taberei politice. Văcaru dă vina pentru transferul său la Pro România pe foștii colegi din PSD, care îl făceau să se simtă inutil în sânul organizației județene.

    La aproape un an de la alegerile parlamentare din 2016, senatorii și deputații gorjeni nu se pot mândri cu realizări mărețe pentru județul pe care îl reprezintă, însă cel care a stârnit zâmbete cu declarația sa a fost deputatul Alin Văcaru. Întrebat cu ce realizări se poate lăuda de când primește leafă de parlamentar, fostul pesedist a spus: „Cu transferul ăsta mare de la PSD la Pro România. Nu sunt foarte multe lucruri. Fiind în PSD nu puteai să ieși din grup. Unul dintre motivele care m-au determinat să plec de la PSD la Pro România e că acolo mă simțeam inutil. Toate lucrurile se decideau de una-două persoane, iar noi eram simpli executanți. Eu nu mi-am dorit să vin în fața dumneavoastră după patru ani de zile și să spun că nu am putut rezolva foarte multe lucruri pentru Gorj, deoarece nu eram agreat de conducerea centrală. Atunci am preferat să plec”, a declarat Alin Văcaru.

    „Programul de guvernare s-a schimbat”

    Fostul social democrat își acuză vechii colegi de partid și că au schimbat radical programul de guvernare, iar acest lucru a dus la mișcări de stradă, oamenii fiind nemulțumiți de „revoluția fiscală”. „Și eu, dar și toți cei care am fost în Parlament de la PSD și de la ALDE, ne-am dorit să ducem la îndeplinire programul de guvernare, dar ați văzut ce s-a întâmplat odată cu acea moțiune de cenzură cu care eu și mulți colegii de-ai mei nu am fost de acord. Programul de guvernare s-a schimbat și el în totalitate. Lucrurile de care vorbim astăzi, trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat, nu erau, creșterea prețului benzinei și multe altele nu erau în acel program de guvernare”, a mai spus Văcaru.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: