spot_img
8.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertFoto: Află ce îi propune Caragea primarului Romanescu! Este pentru binele târgujienilor

    Foto: Află ce îi propune Caragea primarului Romanescu! Este pentru binele târgujienilor

    Viorel Caragea va dona un brad înalt de aproximativ 30 m municipalității! Caragea a trimis deja o solicitare către Primăria Târgu-Jiu în care a anunțat că va dona un brad pentru sărbători. Contravaloarea bradului a fost achitată de Viorel Caragea și alți cetățeni! „Domnule primar, solicit să fiu pus în legătură cu o persoană desemnată de dvs care să preia un brad de sărbători ca și donație din partea mea și a altor cetățeni! Solicit să fie montat și decorat de unitățile subordonate Primăriei”, i-a scris Viorel Caragea edilului Marcel Romanescu.

    Ce răspuns va primi Viorel Caragea vom afla în perioada imediat următoare. Foarte mulți târgujieni au apreciat postarea de pe rețeaua de socializare a fostului candidat la Primăria Târgu-Jiu și l-au felicitat pentru idee și inițiativă.

    „Anunț pentru toți târgujienii:
    Ținând cont că până la această dată primăria nu a luat o decizie privind BRADUL din centrul orașului, mă ofer ca în cadrul legal și în ajutorul cetățenilor să achiziționez un brad cu înălțimea de 25-30 m.
    Prețul unui astfel de brad este aproximativ 2500 lei. Voi suporta 1500 lei din valoare și rog alți cetățeni care doresc pentru orașul nostru și copiii lor să ajute cu diferența de 1000 lei.  Solicit primăriei să se ocupe de recepție, montaj și decorare pentru sărbători. Vă rog să distribuim pentru ca acest lucru să devină posibil. Atașat găsiți o poza cu bradul din Sibiu. Așa trebuie să arate și la Tg Jiu”, a scris pe rețeaua de socializare Viorel Salvador Caragea!

    Fotografia postată de Viorel Salvador Caragea.
    Fotografia postată de Viorel Salvador Caragea.
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: