spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 2, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVIDEO Piroman din Stejari, reținut de poliție

    VIDEO Piroman din Stejari, reținut de poliție

    Un localnic, din comuna Stejari, a sesizat poliția, în urmă cu câteva zile, cu privire la faptul că în curtea unor vecini arde un fânar.

    „La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Cărbuneşti şi Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina, ocazie cu care s-a stabilit că, în spatele locuinţei care aparţine unui bărbat, de 67 de ani, din comuna Stejari, se afla un fânar, în suprafaţă de 30 de metri pătraţi, cu lucernă care ardea. Pentru izolarea şi stingerea incendiului s-a intervenit cu o autospecială de către lucrători din cadrul  I.S.U. Gorj, nefiind înregistrate victime omeneşti sau alte pagube materiale“, se arată într-un comunicat al Poliției Gorj.

    Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere și au reușit să-l prindă pe piroman. Acesta este un bărbat, de 53 de ani, din localitate. În cursul zilei de ieri, faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!