spot_img
11.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăActualitateFostul șef al SRI Gorj, printre cei mai mari angajatori din Gorj

    Fostul șef al SRI Gorj, printre cei mai mari angajatori din Gorj

    Compania de marketing „Smarters“ din Timișoara a realizat un clasament la nivelul fiecărui județ din țară cu cele mai importante societății, atât în ceea ce privește cifra de afaceri, cât și numărul de angajați. Datele prezentate sunt la nivelul anului trecut și se bazează pe informațiile furnizate de două site-uri de top: listafirme.ro și topfirme.com.

     

    Clasamentul celor mai importante firme din județul Gorj, la cifra de afaceri, este dominat de Complexul Energetic Oltenia, 2,3 miliarde de lei, care este urmat de Luzan Logistic SRL, cu o cifră de afaceri de aproape 629 milioane de lei. Locul trei este ocupat de Artego cu o cifră de afaceri de 140 milioane de lei. Pe următoarele poziții se află Uzina Mecanică Sadu și Ydail Construct, firma controlată de fostul primar al orașului Tuceni, Ion Iordache.

    Societatea lui Făget avea, în 2016, aproape 700 de angajați

    În privința angajaților, CEO figura cu peste 14.000 de salariați, Artego cu 964 de angajați, iar pe locul trei se află UM Sadu cu 882 de angajați. De asemenea, Minprest Serv, o unitate la care acționar este CEO, avea anul trecut 849 de salariați. Printre cei mai mari angajatori din Gorj figurează și firma de pază și protecție dețiută de către fostul șef al SRI Gorj, Ion Făget. Societatea SMB avea anul trecut 688 de angajați.

    Energia electrică și comerțul

    Domeniile de activitate care atrag cei mai mulți bani și, de asemenea, în care sunt angrenați cei mai numeroși salariați sunt: energia electrică, comerțul cu ridicata al produselor din tutun, comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare, transporturi rutiere de mărfuri, comerț cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipamentelor sanitare. 

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: