spot_img
5.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesO frumoasă cântăreață din Gorj, întâlnire cu Moș Nicolae la Viena!

    O frumoasă cântăreață din Gorj, întâlnire cu Moș Nicolae la Viena!

    Una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din Gorj petrece sărbătoarea bucuriei-prima din această iarnă-la Viena! Aceasta și-a anunțat fanii că în capitala Austriei are întâlnire cu Moș Nicolae, care îi va aduce daruri minunate!

    Roberta Crintea este una dintre cele mai iubite și appreciate soliste de muzică populară din județul Gorj, talentul său fiind apreciat de zeci de mii de fani care îi urmăresc activitatea și în mediul online. Ca s își țină la current fanii, frumoasa Roberta Crintea, artistă, dar și femeie împlinită cu adevărat, postează noutăți foarte des pe pagina sa de socializare! Zilele trecute, Roberta și-a anunțat fanii că va petrece de Moș Nicolae la Viena. „Moș Nicolae mi-a dat întâlnire la Viena! M-am comformat! Daruri de suflet și dragoste, multă dragoste… Să aveți sărbătoare liniștită, magică, cu fericire și daruri de suflet!”, a scris pe pagina sa de socializare frumoasa Roberta Crintea!

    Roberta Crintea postează mereu mesaje frumoase și înțelepte pe pagina sa de socializare, iar fanii le apreciază. A împlinit vara aceasta o frumoasă vârstă și declara atunci că a învățat să prețuiască fiecare clipă. Artista și-a făcut un obicei din a posta vorbe înțelepte pe paginile sale de socializare, sfaturi și trăiri foarte apreciate de fanii săi care îi urmăresc cu interes fiecare postare.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: