spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertVeste bună! Ajutor de la Guvern pentru UATAA Motru

    Veste bună! Ajutor de la Guvern pentru UATAA Motru

    Autoritățile locale vor primi peste 115 milioane lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului pentru asigurarea alimentării populației cu energie termică.

    Astfel, pentru 13 localități din 12 județe se vor suplimenta sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2017, potrivit unei hotărâri adoptate de guvern în ședința de astăzi. La Motru, județul Gorj vor ajunge 9,389 milioane lei pentru UATAA.

    „Astăzi, Guvernul României ne-a alocat în baza documentației noastre, a Consiliului Local Motru, suma de 93,8 miliarde lei vechi -RON-, ajutor de stat pentru aprovizionarea cu cărbune necesar UATAA în asigurarea căldurii pentru locuitorii municipiului Motru.  Doresc să aduc deosebite mulțumiri: Președintelui Consiliului județean Gorj -Cosmin Popescu, Prefectului Ciprian Florescu și, nu în ultimul rând, parlamentarilor PSD : Senator Florin Cîrciumaru și deputatul Mihai Weber”, a spus viceprimarul Cosmin Morega de la Motru. 

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: