spot_img
3.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăEvenimentProxeneții minorei aflată într-un centru de plasamant, încătușați de poliție. Cei trei...

    Proxeneții minorei aflată într-un centru de plasamant, încătușați de poliție. Cei trei au ajuns în penitenciar

    Alexandru Păun, Mihai Hudișteanu și Ion Lupu, ultimii doi fiind cunoscuți sub poreclele de „Tarzan” și „Bilă”, au fost încătușați pe polițiști, pe numele lor fiind emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea de 2, 3 și 4 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism. Aceștia erau urmăriți la nivel național.

    Judecătoria Motru a hotărât condamnarea lor pentru că au profitat de pe urma unei minore de 14 ani, internată într-un centru de plasament, pe care au dus-o într-un apartament pentru a practica prostituția. Fata este cunoscută cu multe plecări din centrul de plasament, fiind considerat de autoritățile care o au în grijă un copil problemă.

    Adolescenta este fiica femeii din Novaci care în urma inundațiilor din vara lui 2014 a rămas fără baraca în care locuia. Iren Ibolya Majlat a amenințat că se omoară și ea, şi fata, dacă autoritățile nu îi oferă o casă, după acest episod autoritățile luând decizia să o despartă pe minoră de mama sa. Magistrații i-au interzis mamei să își mai vadă fiica, pentru o perioadă, minora fiind dată spre grijă statului.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: